Παναθηναϊκός : Νέα απειλή από Τελάντερ – Αισιοδοξία στην ομάδα

Παναθηναϊκός : Νέα απειλή από Τελάντερ – Αισιοδοξία στην ομάδα

Ο δικηγόρος του Δανού αμυντικού υποστηρίζει πως θα εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Πίστη στο τριφύλλι για νέο διακανονισμό. Πιθανή η συνάντηση Τελάντερ – Κωνσταντίνου στη Ζυρίχη.

Δύο εβδομάδες μετά την πολύκροτη υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, όταν ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το -3, η υπόθεση του Δανού κεντρικού αμυντικού επανέρχεται στο προσκήνιο και απειλεί και πάλι τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, η υπόθεση του Δανού εκτός απροόπτου η υπόθεση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού θα εκδικαστεί σήμερα, αφού ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να οφείλει 34.000 ευρώ στον Τελάντερ για τη μία από τις δόσεις που πρέπει να του δώσει.

Αν η υπόθεση πράγματι εκδικαστεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση τριών βαθμών, ωστόσο στο τριφύλλι δεν δείχνουν να ανησυχούν.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως θα πετύχουν νέο διακανονισμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται το μεσημέρι στη Ζυρίχη, εκεί όπου είναι αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού για την προγραμματισμένη συνάντηση με πιστωτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ