Απλώνει το χέρι σε Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος

Απλώνει το χέρι σε Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος

Οι ψυχρές σχέσεις ανήκουν στο παρελθόν και τα αφεντικά ΠΑΕ και ΚΑΕ βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ. Η «εντολή» Αλαφούζου και οι... 35 λέξεις στην ανακοίνωση της ΠΑΕ που κρύβουν όλη την ουσία.

Το θέμα του Βοτανικού επανήλθε για τα καλά στην πράσινη επικαιρότητα. Και οι συνθήκες μοιάζουν περισσότερο ιδανικές από κάθε άλλη φορά. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ενότητα Όχι μονάχα μεταξύ του κόσμου και των τμημάτων, αλλά όλου του συλλόγου.

Το «ενιαίος και αδιαίρετος» πρέπει – επιτέλους – να γίνει πράξη για να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Και ιδανικότερο σενάριο από μια «παναθηναϊκή πολιτεία» δεν υπάρχει γι’ αυτή την ενότητα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή οι επίσημες τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μοιάζουν σαν να είναι το απόλυτο αφεντικό παντού, τούτο όμως δεν φέρνει πλέον… μουρμούρες στην πλευρά της ΠΑΕ. Το αντίθετο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει απλώσει για τα καλά το χέρι στο αφεντικό ΚΑΕ και ερασιτέχνη και το… επιστέγασμα αυτής είναι η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20».

Μέσα σε 35 λέξεις χώρεσαν όλα. ΠΑΕ, ΚΑΕ, ερασιτέχνης. Μπορεί να μοιάζει ανούσιο, αλλά πίσω απ’ αυτές της λέξης στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κρύβονται πολλά περισσότερα απ’ ότι ο απλός νους καταλαβαίνει.

Είναι η… σφραγίδα πως – τουλάχιστον αυτή την περίοδο, γιατί οι ισορροπίες αλλάζουν όπως έχει δείξει το παρελθόν – υπάρχει ενότητα και σύμπραξη μεταξύ των «κεφαλών» ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν λείπουν μόνο οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική στήριξη του Ερασιτέχνη. Θυμίζουμε πως η συμφωνία αναφέρει ότι με κάθε αγορά διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ο φίλαθλος θα δίνει και 50 ευρώ για ενίσχυση στη «μάνα του λόχου», ενώ ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα της επιστροφής στη Λεωφόρο

Δεν έχει μεν πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Έτσι κι αλλιώς, όλοι αναμένεται να σκύψουν πάνω από το θέμα του Βοτανικού, που αποτελεί τούτη την ώρα το μεγάλο όνειρο για όλους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε και κάτι τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό. Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος μπορεί να μην έχουν απευθείας επικοινωνία, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δώσει «εντολή» προς τους συνεργάτες του να πορευτούν με την πλευρά Γιαννακόπουλου και να διευκολύνουν όλα όσα εκείνη θα ζητήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ