Αποκάλυψη: Ο Χατζηϊσαΐας στο στόχαστρο της Γάνδης!

Αποκάλυψη: Ο Χατζηϊσαΐας στο στόχαστρο της Γάνδης!

To10.gr αποκαλύπτει κρούση του βελγικού συλλόγου για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα. Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και η άποψη του παίκτη.

Είναι ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς Ελληνες αμυντικούς τα τελευταία δύο χρόνια. Και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Ατρόμητου, στις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στο αντίστοιχο διάστημα. Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας, περί ου ο λόγος, δεν θα παραμείνει στον Ατρόμητο. Αλλά πιθανότατα ούτε και στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματά του. Διότι το πιθανότερο είναι να πάρει το… τρένο της φυγής από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, λοιπόν, η Γάνδη έκανε ήδη επίσημη κρούση για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου του Βορρά. Και δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε πιο επίσημες διεργασίες. Οι Βέλγοι φέρεται να είχαν ραντεβού με εκπρόσωπο του Χατζηϊσαΐα πριν από λίγες ημέρες, όπου ενημερώθηκαν για τις λεπτομέριες της υπόθεσης. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. έχει ισχύ έως το 2021), τις απολαβές του, τις απαιτήσεις του για να πει το «ναι» στη Γάνδη και γενικώς για πράγματα που αφορούν τον διεθνή στόπερ.

Οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο της Γάνδης φέρεται να προσέγγισαν μόνοι τους την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ λέγεται ότι έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, με σκοπό να μάθουν τις απαιτήσεις του Δικεφάλου. Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ενδιαφέρον τους δεν είναι φιλολογικό, αλλά υπαρκτό και σοβαρό.

Πλέον, όλα είναι στο χέρι του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος δεν δείχνει να υπολογίζει τον Χατζηϊσαΐα. Κάτι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους Κρέσπο, Βαρέλα, ενώ υπάρχει και ο Ινγκασον που αγοράστηκε με 4.000.000 €. Τρεις παίκτες που αναμένεται να μονοπωλήσουν τις παρουσίες στην άμυνα του ΠΑΟΚ, θέτοντας αυτομάτως εκτός συζήτησης για την 11άδα κάθε άλλον παίκτη.

Ο Χατζηϊσαΐας επίσης δεν φαίνεται να «ψήνεται» να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ υπό αυτές τις συνθήκες. Διότι δεν θέλει να είναι 4ος στόπερ και από τα 67 παιχνίδια σε δύο χρόνια με τον Ατρόμητο, να πέσει στα 10-15 (μάξιμουμ) με τον ΠΑΟΚ. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι ο Ελληνας στόπερ δύσκολα θα μείνει στους Θεσσαλονικείς. Και είτε με μεταγραφή (όπως τον θέλει η Γάνδη) είτε δανεικός, είναι πιθανό να πωληθεί. Για την ακρίβεια, θεωρείται αναγκαίο να δοθεί τώρα, καθώς τουλάχιστον για την επόμενη 2ετία το κέντρο άμυνας του Δικεφάλου δεν θα αλλάξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ