Ναφτί: «Στην Ελλάδα υπέφερα από την πίεση»

Ναφτί: «Στην Ελλάδα υπέφερα από την πίεση»

Η εξομολόγηση του πρώην παίκτη του Άρη για την περίοδο παραμονής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος του Άρη θυμάται τον Μεχντί Ναφτί ως έναν από τους πολύ καλούς χαφ που έχουν περάσει από την ομάδα, με παρουσία για μιάμιση σεζόν (2009-2011). Για τον Τυνήσιο, όπως φαίνεται, οι αναμνήσεις από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο ευχάριστες.

Με την ιδιότητα πλέον του προπονητή της Μπανταχόθ, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, ο πρώην παίκτης τον κίτρινων μίλησε στην ιστοσελίδα culturabadajoz.com για την περίοδο που αγωνίστηκε στον Άρη και εκμυστηρεύτηκε πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις μεγάλες απαιτήσεις των οπαδών της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Ναφτί:

«Έφυγα από την Μπέρμινγχαμ για τον Άρη Θεσσαλονίκης και ένα σημαντικό συμβόλαιο. Οι οπαδοί σε συγκεκριμένες χώρες είναι πολύ ιδιαίτεροι. Υποστηρίζουν έντονα την ομάδα, ταυτόχρονα όμως θέλουν να έχουν και τον έλεγχό της.

Το να περνάς αυτή τη γραμμή είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτό το πλεονέκτημα σε χώρες όπως η Ελλάδα, ταυτόχρονα, είναι και πρόβλημα. Για τους οπαδούς ό,τι και αν κάνεις δεν είναι ποτέ αρκετό. Τη χρονιά μου στον Άρη κέρδισα το βραβείο του καλύτερου μέσου του Πρωταθλήματος, αλλά για τους οπαδούς αυτό δεν ήταν αρκετό.

Είναι η στιγμή που σκέφτεται να πάρεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις, αναζητώντας ζωή σε άλλες ομάδες. Τον Ιανουάριο του 2011 πήγα στη Βαγιαδολίδ. Δεν είχε σχέση με την πίεση από την οποία υπέφερα στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ