Επιβεβαιώνει ο Βασιλειάδης: «Κατ’ αρχήν συμφωνία για τον Βοτανικό»

Επιβεβαιώνει ο Βασιλειάδης: «Κατ’ αρχήν συμφωνία για τον Βοτανικό»

Η πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη δημιουργία γηπέδου στον Βοτανικό.

Τις επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη δημιουργία «Παναθηναϊκής Πολιτείας» στον Βοτανικό επιβεβαίωσαν κύκλοι του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Υφυπουργού, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν πριν από αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα τόνιζαν ότι υπάρχει βούληση για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζετκ.

«Υπάρχει βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται εδώ και πολύ καιρό, και δεν αποτελεί “τρικ” λόγω των πολιτικών εξελίξεων που προέκυψαν και εν όψει των εθνικών εκλογών».

Βέβαια, όπως έχει συμβεί πολλάκις και στο παρελθόν, οι Κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται πολιτικά το θέμα της διπλής ανάπλασης και συχνά πυκνά επαναφέρουν στο προσκήνιο τη δημιουργία γηπέδου για τον Παναθηναϊκό στο Βοτανικό.  Πολλώ δε μάλλον τη δεδομένη στιγμή, που υπάρχουν εθνικές εκλογές σε λίγες εβδομάδες…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διαρροή από το Υφυπουργείο Αθλητισμού έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε τονίσει ότι οι συζητήσεις με την Κυβέρνηση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.«Δεν θέλω να εμπλακούμε σε προεκλογικά παιχνίδια, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπάρχουν πολύ προχωρημένες συζητήσεις», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, αλλά και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ