Παβίσεβιτς: «Ο Γέφτοβιτς μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης»

Παβίσεβιτς: «Ο Γέφτοβιτς μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης»

Θετική άποψη για το ενδεχόμενο μετακίνησης του πρώην συμπαίκτη του στη Θεσσαλονίκη έχει ο Σέρβος επιθετικός.

Ο Μάρκο Παβίσεβιτς, που έχει παίξει στην Ελλάδα φορώντας – μεταξύ άλλων – τη φανέλα της Καβάλας και της Δόξας Δράμας, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον Μίλαν Γέφτοβιτς, που γνωρίζει καλά από τη συνύπαρξή τους στην Μπόρατς Τσάτσακ. Ο Σέρβος επιθετικός εξήγησε το στυλ παιχνιδιού του συμπατριώτη του και εξέφρασε την άποψη πως θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για τον Άρη, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Για την κοινή τους παρουσία στη Μπόρατς Τσάτσακ: «Παίξαμε πριν εφτά-οχτώ χρόνια στη Μπόρατς Τσάτσακ, για δυο χρονιές. Είμαστε καλοί φίλοι και μιλάμε για το ποδόσφαιρο πολύ συχνά πλέον. Τότε που παίξαμε μαζί, ήταν νεαρός ο Γέφτοβιτς, ούτε 20 ετών. Ήξερα ότι είναι πολύ καλός παίκτης όμως, τον κατάλαβα από τότε».

Για τις ικανότητές του: «Είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να παίξει αριστερά και δεξιά στην επίθεση. Καλύτερα είναι από τα αριστερά όμως, γιατί συγκλίνει και σουτάρει με το δεξί».

Για τη φετινή του χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν έπαιξε πολύ φέτος, αν και όσο αγωνιζόταν απέδιδε. Σκόραρε αρκετές φορές όσο έπαιξε. Έπαιξαν πολύ καλά οι υπόλοιποι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα όμως, οπότε και όσο η ομάδα πήγαινε καλά, δεν μπορούσε να αλλάξει. Θέλει να φύγει από την ομάδα πάντως από όσο ξέρω, γιατί δεν έπαιξε πολύ.

Έχει αγωνιστεί σε καλές ομάδες στην καριέρα του. Στην Αντάλιασπορ, στη Ρόζενμποργκ. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και επειδή είναι πολύ καλό παιδί, έχει ποιότητα, θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Πρέπει να τα δώσει όλα αν έρθει στον Άρη και θα κάνει πολλά καλά πράγματα. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα άλλωστε. Δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ