Ανακοίνωσε Ρέι η Πατσούκα (pic)

Ανακοίνωσε Ρέι η Πατσούκα (pic)

Η μεξικάνικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να γνωστοποιήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Δικέφαλο.

Την απόκτηση του Ροντρίγκο Ρέι από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η Πατσούκα. Η ομάδα από το Μεξικό πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Αργεντινό πορτιέρο, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Δικέφαλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτού ο 28χρονος τερματοφύλακας μετακομίσει στο Μεξικό, επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμα χρόνο. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έληγε το 2020, με τον Λατινοαμερικάνο να ανανεώνει ως το 2021.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Μεξικό, η Πατσούκα απέκτησε τον Ρέι ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να ορίζουν οψιόν αγοράς, χωρίς όμως να γίνει γνωστό ύψος του χρηματικού ποσού που συμφώνησαν οι δύο πλευρές.

Ο Ρέι ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017 από την Γοδόι Κρουζ και πέρσι αγωνίστηκε μόλις σε 3 ματς Κυπέλλου. Συνολικά, τα δύο χρόνια που παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη, έπαιξε σε 21 ματς, κρατώντας 8 φορές ανέπαφη την εστία του.

Δείτε την ανάρτηση της Πατσούκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ