Τι δήλωσε ο Γέβτοβιτς για Άρη και Ερυθρό Αστέρα

Τι δήλωσε ο Γέβτοβιτς για Άρη και Ερυθρό Αστέρα

Ο Μίλαν Γέβτοβιτς, μεταγραφικός στόχος του Αρη, σε συνέντευξή του σχολίασε το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων και τη κατάσταση στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 25χρονος μέσος του Ερυθρού Αστέρα και μεταγραφικός στόχος του Άρη, Μίλαν Γέβτοβιτς, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του.

Ο Σέρβος χαφ έδειξε να γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Άρη, ενώ παράλληλα εξέφρασε την δυσφορία του για το γεγονός ότι στην ομάδα του βρίσκεται εκτός ροτέισον, δηλώνοντας πως θέλει να βρεθεί σε κάποιον σύλλογο που να τον υπολογίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γέβτοβιτς στο hotsport.rs:

«Οι ατζέντηδες μου δεν μου τηλεφώνησαν ακόμα, αλλά ναι ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Άρη. Την προηγούμενη σεζόν την πέρασα στον πάγκο, θέλω την επόμενη να αγωνίζομαι κανονικά. Θα μιλήσω πρώτα με τον σύλλογό μου.

Αν υπάρχει πλάνο να παίζω περισσότερο θα είναι υπέροχο και θα μείνω. Αν είναι να συνεχίσει έτσι η κατάσταση προτιμώ να πάω κάπου που θα με υπολογίζουν περισσότερο. Έκανα το όνειρό μου σαν παιδί, κέρδισα έναν τίτλο με τον Ερυθρό Αστέρα, τώρα θέλω να παίξω…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ