«Έρχεται στην Αθήνα και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Σκρτελ»

«Έρχεται στην Αθήνα και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Σκρτελ»

Ο Μάρτιν Σκρτελ αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και αναμένεται στην Αθήνα για τις υπογραφές, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα.

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά φέρεται να βρίσκεται κοντά σε νέα «βόμβα».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει βελτιωμένη προσφορά για την απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ και ο Σλοβάκος αμυντικός απάντησε θετικά. Σύμφωνα με την milliyet, αλλά και την ajansspor.com, ο Ολυμπιακός «τα βρήκε» με τον στόπερ της Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στα δημοσιεύματα οι Τούρκοι τονίζουν ότι ο Σκρτελ έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και η υπόθεση τείνει να γίνει σίριαλ από τους Τούρκους, οι οποίοι όμως αναφέρουν ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο λιμάνι.

Στο δημοσίευμα θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, όμως δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες, παρα μόνο ότι αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Προ λίγων ημερών στην Τουρκία έλεγαν ότι ο Σκρτελ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Φενέρ (κάτι που δεν έχει επισημοποιηθεί μέχρι τώρα), ενώ πέρα από τον Ολυμπιακό στο «κόλπο» της απόκτησης του είναι η Ρέιντζερς αλλά και η Πάρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ