Τσιγκρίνσκι : «Δίνουμε έμφαση στο πρωτάθλημα»

Τσιγκρίνσκι : «Δίνουμε έμφαση στο πρωτάθλημα»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τόνισε σε Μέσο της Ουκρανίας, πως στόχος της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για τα παιχνίδια των Κιτρινόμαυρων με την Ντιναμό Κιέβου.

Έμφαση στο πρωτάθλημα δίνουν στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος σε συνέντευξη του σε Μέσο της Ουκρανίας αναφέρθηκε στις δυσκολίες, αλλά και στην πίστη που υπάρχει στην Ένωση, ότι αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί. Παράλληλα, μίλησε και για τις αναμετρήσεις των Κιτρινόμαυρων με την Ντιναμό Κιέβου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι η ομάδα πέρασε από τους ομίλους. Η ΑΕΚ θα ενδιαφερόταν να παίξει με οποιαδήποτε ομάδας. Κληρώθηκε με την Ντιναμό, την εκτιμούμε πολύ ως ομάδα, όσο και τις άλλες υποψήφιους αντιπάλους που είχαμε. Αυτή η μονομαχία για την ΑΕΚ θα είναι σούπερ στιγμές. Αλλά τώρα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο όπως στην Ουκρανία, όπου θα υπάρχει χειμερινή διακοπή και έχετε τον χρόνο να αξιολογήσετε τα παιχνίδια.

Ο προπονητής μας, ο Μανόλο Χιμένεθ, είπε μετά την κλήρωση πως «είναι πολύς ο καιρός που υπάρχει για τον αγώνα με τη Ντιναμό. Εχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε». Τώρα η ομάδα έχει ένα σφιχτό πρόγραμμα. Εχουμε ένα σύντομο Χριστουγεννιάτικο διάλλειμα, που είναι απαραίτητο για εμάς. Με το προπονητικό τιμ θα μιλήσουμε για την Ντιναμό, αφού μαζέψουμε πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα παραδοθούμε στο… έλεος της Ντιναμό. Βέβαια η είσοδος τους ομίλους για εμάς ήταν ήδη μια επιτυχία. Υπάρχουν ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή που έθεσαν ως στόχο να φτάσουν στα ημιτελικά και τον τελικό του Europa League. Η ΑΕΚ αυτό μπορεί μόνο να το ονειρευτεί. Αρχίσαμε να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια ονειρευτήκαμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League και τα καταφέραμε. Πιστεύουμε στα όνειρά μας» είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη κοιτάμε τα πάντα ένα – ένα. Βήμα – βήμα, αγώνα με τον αγώνα. Στην ΑΕΚ δίνεται έμφαση στο πρωτάθλημα. Για την Ελλάδα, η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει αμέτρητους οπαδούς. Είναι πολλά χρόνια στην αναμονή για ένα πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο φυσικά για εμάς, αφού ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διάρκεια ως ομάδας και ο ΠΑΟΚ έχει οικονομική δύναμη και μια αξιοπρεπή ομάδα. Είναι δύσκολος αυτός  ο αγώνας (σ.σ. κατάκτηση τίτλου), αλλά έχουμε μια καλή ομάδα. Και το πιο σημαντικό; Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Στις ιδέες μας, στο ποδόσφαιρο που παίζουμε. Νομίζω με αυτή την προσέγγιση που έχουμε ως τώρα, μπορούμε να πετύχουμε πράγματα αυτή τη σεζόν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ