Φερνάντες: «Σαν πατέρας μου ο Άγγελος, είναι φανταστικός άνθρωπος»

Φερνάντες: «Σαν πατέρας μου ο Άγγελος, είναι φανταστικός άνθρωπος»

Ο Ντάνιελ Φερνάντες αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Άγγελο Αναστασιάδη

Ο Ντάνιελ Φερνάντες μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το νταμπλ του ΠΑΟΚ, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Αρχικά είπε: «Χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το νταμπλ. Φέτος ήταν η χρονιά του και έφτασε άξια και δίκαια και στο πρωτάθλημα και στα Κύπελλο. Είναι ομάδα που έχει μεγάλες δυνατότητες».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τόνισε: «Τον βρήκα στην Κομοτηνή όταν ήμουν εκεί στον Πανθρακικό. Ήταν πολύ κύριος, με βοήθησε. Δούλευε από μικρός πολύ. Ήταν ο πρώτος στο γυμναστήριο. Έκανε πολύ καλή χρονιά. Όταν μια ομάδα παίρνει το Πρωτάθλημα σημαίνει ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές έκαναν καλή χρονιά. Επικοινωνούμε κάποιες φορές, χάρηκα για την επιτυχία του και για την επιτυχία του ΠΑΟΚ. Χαίρεσαι όταν ένας φίλος σου πηγαίνει καλά».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη είπε: «Τον νιώθω σαν πατέρα μου. Με συμβούλευε στα λάθη μου. Μόνο έμαθα από αυτόν τον άνθρωπο. Μιλάω μαζί του. Ήταν ο προπονητής μου, αλλά εκτός ποδοσφαίρου ήταν σαν πατέρας μου. Μου λείπει πολύ. Είναι φανταστικός άνθρωπος και καλός προπονητής. Μας έλεγε για τη θρησκεία. Πιστεύει πολύ και πολλοί παίκτες πιστεύουν, ιδιαίτερα οι Βραζιλιάνοι. Κι εγώ κάνω τον σταυρό μου στο γήπεδο».

Για τον Βιεϊρίνια: «Έχω χρόνια να μιλήσω, όμως, κρατάμε επαφή. Αγαπά πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ