Άγριο κράξιμο του Ινσούα σε δημοσιογράφο (pic)

Άγριο κράξιμο του Ινσούα σε δημοσιογράφο (pic)

Ο μπακ του Παναθηναϊκού τα έχωσε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο στο twitter!

Ο Μαξιμιλιάνο Ερτόλα δημοσιογράφος από τη χώρα του τάνγκο εκθείασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα και τη Ρίβερ Πλέιτ του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, κάνοντας αναφορά στη δίψα των ομάδων και σε πολλά άλλα κοινά τους χαρακτηριστικά, όπως η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση κ.λ.π

Ο μπακ του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ινσούα, παρενέβη στα σχόλια και του απάντησε με ειρωνικό τρόπο!  «Συνεχίζεις χωρίς να διαγράφεις αυτές τις μαλ…» έγραψε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός.

Παράλληλα, ο άσος του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στον Κάρλος Μπιάνκι.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός μπακ «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στο αντίπαλον δέος της Ρίβερ, την Μπόκα Τζούνιορς και αγωνίστηκε για σχεδόν τρία χρόνια με τη φανέλα της σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μάλιστα η απάντησή του συγκέντρωσε περισσότερα από 2.000 likes από χρήστες του twitter!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα από την Αργεντινή τοποθετούσε τον άσο του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική λίστα της Εστουδιάντες. Ενώ όσον αφορά το μέλλον του, θυμίζουμε πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και επιθυμία του είναι να συνεχίσει στους Πράσινους.

Εδώ το σχετικό tweet και η απάντηση του Ινσούα:

https://twitter.com/maxiertola/status/1134291941766643717?fbclid=IwAR0DLF8ZcqgGL_0saNxB5mjSz13lyxA43OFay2trqIfJ0u27BJgzuoBZUqs

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ