ΑΕΚ: Ο Ζεράλδες, ο Μοντέ και ο Ριμπέιρο

ΑΕΚ: Ο Ζεράλδες, ο Μοντέ και ο Ριμπέιρο

Οι τρεις περιπτώσεις που έχει θέσει ως προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του Μιγκέλ Καρντόσο άλλαξαν αρκετά πράγματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος «έκοψε» κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όπως ο Χολμέν και ο Βράνιες ενώ έφερε σε πρώτο πλάνο κάποιους άλλους.

Αυτοί, ή τουλάχιστον τρεις εξ αυτών φαίνεται σύμφωνα με τη «Live Sport» πως είναι οι Φρανσίσκο Ζεράλδες, Νέλσον Μοντέ και Ρούμπεν Ριμπέιρο.

Ο Ζαράλδες που φέρεται να είναι και πιο κοντά από τους άλλους δύο στο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» όπως σημειώνουν ΜΜΕ της Πορτογαλίας, έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το 2021 ωστόσο θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, θεωρεί εξαιρετική την προοπτική να παίξει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Καρντόσο αφού γνωρίζονται από την κοινή τους συνύπαρξη στη Ρίο Άβε.

Όσον αφορά στον Μοντέ, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που είχε απασχολήσει παλιότερα και τον Ολυμπιακό είναι και αυτός γνώριμος του νέου προπονητή της Ένωσης καθώς αγωνιζόταν στην Ρίο Αβε από την οποία και μένει ελεύθερος. μένει ελεύθερος. Για την θέση του πάντως εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Ρούμπεν Ριμπέιρο, ο οποίος αποχωρεί από την Αλ Αΐν και μπορεί να παίξει ως ακραίος όσο και εσωτερικός μέσος και έχει επίσης συνεργαστεί με τον Καρντόσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ