Βαλμπουενά: Αυτά θα προσφέρει στον Ολυμπιακό (vid)

Βαλμπουενά: Αυτά θα προσφέρει στον Ολυμπιακό (vid)

Ποιότητα, εμπειρία, οξυδέρκεια, αντίληψη και εξαιρετικό διάβασμα παιχνιδιού. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη μεταγραφική «βόμβα» ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας κι επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου Γάλλου εξτρέμ, Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι ερυθρόλευκοι έψαχναν έναν παίκτη από το «πάνω ράφι» για τα άκρα της επίθεσης τους και ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Φενέρ αποτελεί τον ιδανικότερο για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Με την ποιότητα του, την ευχέρεια στην δημιουργία που διαθέτει αλλά και στο σκοράρισμα ο Γάλλος άσος είναι δεδομένο πως προσθέτει στα χέρια του Πορτογάλου ένα ακόμη πανίσχυρο «όπλο» στη φαρέτρα του και φαίνεται ότι θα μεγαλουργήσει και στο λιμάνι.

Ο Βαλμπουενά μπορεί να είναι στα 34 του χρόνια όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης που έλειπε από τον Ολυμπιακού, έχει πολλά να προσφέρει και θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Η ικανότητα του να ντριμπλάρει σε μικρό χώρο θα απελευθερώσει ακόμα περισσότερο τους συμπαίκτες του, ενώ η εμπειρία του, το διάβασμα του παιχνιδιού και η αντίληψη του είναι στοιχεία που θα κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνο τον Ολυμπιακό.

Επίσης είναι ένας παίκτης που αρέσκεται στο κάθετο παιχνίδι, τροφοδοτεί εξαιρετικά τους επιθετικούς ενώ είναι ένας πολύ καλός εκτελεστής στημένων φάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλμπουενά με τις 411 συμμετοχές σε όλους τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί έχει πρωταγωνιστήσει όπου κι αν αγωνίστηκε (Μαρσέιγ, Ντιναμό Μόσχας, Λιόν και Φενέρμπαχτσε) και το ίδιο πρόκειται να κάνει και στους ερυθρόλευκους.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το Repress.gr θα δείτε μερικά από τα ξεχωριστά στοιχεία του Βαλμπουενά:

https://streamable.com/eu0p2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ