Η απαραίτητη «συνθήκη» του Μαρτίνς για τον στόπερ

Η απαραίτητη «συνθήκη» του Μαρτίνς για τον στόπερ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρος σε ότι αφορά τον κεντρικό αμυντικό. Ο Μαρτίνς επιμένει σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο και δεν αλλάζει το πλάνο του.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά σε δέκα μέρες την προετοιμασία του και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλό δρόμο σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο μεγάλο λιμάνι ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του Βαλμπουενά, κράτησαν τον Σα και τώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία για το θέμα της απόκτησης επιθετικού και στόπερ.

Έχει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε στις μεταγραφικές κινήσεις των πειραιωτών στο κέντρο της αμυντικής τους διάταξης. Ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση έμπειρου αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά.

Αυτό όμως που είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στο προφίλ του στόπερ που θέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι να βρει αριστεροπόδαρο κεντρικό μπακ.

Ο Μαρτίνς θέλει πάνω απ’ όλα ένα αριστεροπόδαρο στόπερ που θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο «χτίσιμο» της επίθεσης από τα μετόπισθεν.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι επιλογές του Μαρτίνς σε ότι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του λιμανιού έχουν να κάνουν με αριστεροπόδαρους στόπερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αλλάζει τακτική στο συγκεκριμένο θέμα και θέλει να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι στην απόκτηση παίκτη που θα έχει καλό αριστερό πόδι.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο και το όνομα του Σάντος που είδε το φως της δημοσιότητας καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπράγκα είναι αριστεροπόδαρος.

Ο Μαρτίνς είναι σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση των ερυθρόλευκων για τις μεταγραφικές κινήσεις και η επιστροφή του Πορτογάλου στην Αθήνα στις 5 Ιουνίου, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και στα μεταγραφικά δρώμενα των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ