Θετικός ο Μπεργκ για Ολυμπιακό

Θετικός ο Μπεργκ για Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Σουηδό στράικερ και ο Μπεργκ δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην χώρα μας, αλλά αυτή την φορά για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού και μια από τις βασικές επιλογές των ερυθρόλευκων για την θέση του σέντερ φορ.

Οι πειραιώτες είναι σε επαφές με τον Σουηδό επιθετικό, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίηση της μεταγραφής κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο παίκτης δείχνει θετικός στην προοπτική να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού και ο Μπεργκ σκέφτεται πολύ θετικά την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά αυτή την φορά για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Η πρόταση που έχουν κάνει οι πειραιώτες είναι εντυπωσιακή και τα χρήματα που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι στον παίκτη είναι πολλά. Ο Μπεργκ έχει στα χέρια του και πρόταση από το Κατάρ αλλά και από την Γκέτεμποργκ ωστόσο είναι προφανές πως ο 33χρονος στράικερ δείχνει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Μπεργκ και θα επιμείνουν στην προσπάθεια τους για απόκτηση του Σουηδού σέντερ φορ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ