Δηλώνει και τη Λεωφόρο, πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ

Δηλώνει και τη Λεωφόρο, πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δηλώσει τη Λεωφόρο ως δεύτερη έδρα του, σε αντίθεση με πέρσι που δήλωσε τη Ριζούπολη.

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα είναι και την επόμενη σεζόν η βασική έδρα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι συζήτησαν εσωτερικά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη Λεωφόρο, από τη στιγμή που πλέον οι σχέσεις Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου έχουν εξομαλυνθεί.

Ο Δώνης θεωρεί ότι μπορεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» να αποτελέσει έξτρα δύναμη σε ματς με μικρότερους αντιπάλους και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας να δώσει ώθηση στη δική του. Γι’ αυτο και δήλωσε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πως θα ήταν ιδανικό να έδινε κάποια ματς ο Παναθηναϊκός εκεί.

Πράγματι το σενάριο έπεσε ως σκέψη εντός ομάδας, κάτι που φαίνεται και από την επιβεβαίωση από πλευράς ΠΑΕ ότι ο Παναθηναϊκός θα δηλώσει ως δεύτερη έδρα του την επόμενη σεζόν τη Λεωφόρο, σε αντίθεση με πέρσι που δήλωσε τη Ριζούπολη. Ωστόσο, τούτη την ώρα δεν έχουν γίνει οι διεργασίες ώστε να αγωνιστεί εκεί σε κάποια ματς και η βασική έδρα θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία δε θα καθυστερήσουν όπως πέρσι το καλοκαίρι. Άλλωστε έχει υπάρξει ήδη η συμφωνία με τον ερασιτέχνη προκειμένου όποιος αγοράσει εισιτήριο διαρκείας φέτος να δίνει και 50 ευρώ προς ενίσχυση του ερασιτέχνη.

Θυμίζουμε πως αν κάποιος φίλαθλος αγοράσει διαρκείας τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, θα δώσει μία φορά τα 50 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ