Συμφώνησε με Ντουαρτέ ο Άρης! (vids)

Συμφώνησε με Ντουαρτέ ο Άρης! (vids)

Οι κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 29χρονο Ολλανδό μέσο και άμεσα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Λερίν Ντουαρτέ, καθώς οι κίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με την πλευρά του 29χρονου μέσου. Ο Ολλανδός μέσος αναμένεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, με τις υπογραφές στα συμβόλαια.

Ο Ντουαρτέ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο τεχνικός των κίτρινων, Σάββας Παντελίδης έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την συμφωνία του Άρη με τον έμπειρο μέσο.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη καριέρα του απο τη Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ στη συνέχεια αγωνιστηκε στην Έρκουλες Αλμέλο, απο όπου και τον αγόρασε ο Άγιαξ δαπανώντας τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα των Χέρενφεϊν και Μπρέντα, ενώ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους  φόρεσε τη φανέλα της Έρκουλες Αλμέλο. Ο 29χρονος άσος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, είναι αριστεροποδαρος , ενώ διακρίνεται για τη πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.

Πέρυσι είχε 29 εμφανίσεις με έξι γκολ και δύο ασίστ και οι κίτρινοι προχώρησαν στην απόκτηση του, θεωρώντας πως μπορεί να βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ