Η επιστροφή Μαρτίνς φέρνει εξελίξεις με επιθετικό και στόπερ

Η επιστροφή Μαρτίνς φέρνει εξελίξεις με επιθετικό και στόπερ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γυρίζει στην Αθήνα την Τετάρτη και η επιστροφή του δρομολογεί εξελίξεις στις μεταγραφές επιθετικού και στόπερ. Τι παίζει με Μπεργκ, Φακούντο και Σεμέδο

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι κάτι παραπάνω από σημαντική σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά.

Κατάφεραν να κρατήσουν τον Ζοσέ Σα στο δυναμικό τους, δίνοντας σχεδόν τρία εκατ. ευρώ στην Πόρτο για ν’ αποκτήσουν τα δικαιώματα του Πορτογάλου πορτιέρε και τώρα «τρέχουν» τις εξελίξεις για την απόκτηση σέντερ φορ και στόπερ.

Τα ονόματα των Μάρκους Μπεργκ και Φακούντο βρίσκονται σε περίοπτη θέση της λίστας που έχουν καταρτίσει οι πειραιώτες ενώ σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας υπάρχει πάντα η επιλογή του Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τους παίκτες που προαναφέραμε χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές από την ομάδα του λιμανιού, τόσο για την κορυφή της επίθεσης όσο και για την θέση του στόπερ.

Το σίγουρο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει εξαιρετικές προτάσεις στους παίκτες που θέλουν ν’ αποκτήσουν και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα στις συζητήσεις.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έρθει στην χώρα μας τη Τέταρτη πέντε Ιουνίου, πέντε μέρες δηλαδή πριν από την έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η επιστροφή του Μαρτίνς στην Ελλάδα αναμένεται όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό να δρομολογήσει και σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει συναντήσεις και με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Ο 49χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει αλλά και με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους μεταγραφικούς στόχους σε επίθεση και άμυνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ