Άντελααρ: «Εξαιρετικός παίκτης ο Ντουαρτέ»

Άντελααρ: «Εξαιρετικός παίκτης ο Ντουαρτέ»

Ο πρώην προπονητής της Σπάρτα Ρότερνταμ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό προφίλ του Ολλανδού μέσου του Άρη.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Λερίν Ντουαρτέ. Ο πρώην προπονητής του Ακράτητου, Φρανς Άντελααρ, που είχε συνεργαστεί μαζί του στην Σπάρτα Ρότερνταμ, σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Ολλανδού μέσου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΑΡΕΝΑ FM 89.4:

Για το αγωνιστικό στυλ του: «Δεν είναι τόσο ψηλός, αλλά έχει πολύ καλή τεχνική. Όταν τον είχα στην Σπάρτα, ήταν πολύ μεγάλο ταλέντο. Έχει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι και μπορεί να παίξει πολύ εύκολα στη μεσαία γραμμή του Άρη».

Για τη καριέρα του:«Για εμένα είναι έκπληξη που δεν σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ολλανδίας, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης. Τον έβλεπα όταν τον είχα στη Σπάρτα, πως είναι από τους καλύτερους Ολλανδούς παίκτες που υπάρχουν. Κάπου το έχασε στην πορεία της καριέρας του όμως, πήρε κάποιες λάθος αποφάσεις και αυτές επηρέασαν την πορεία της καριέρας του».

Για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Αν είναι δυνατός πνευματικά, θα πετύχει στον Άρη. Δεν είναι εύκολο το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική, αλλά το σημαντικό είναι να είναι πνευματικά δυνατός για να προσαρμοστεί από το ολλανδικό πρωτάθλημα στο ελληνικό.

Δεν είναι μεγάλος σε ηλικία, είναι έμπειρος όμως. Μπορεί να μην ήθελε ο ίδιος να συνεχίσει στην Ολλανδία, αλλά είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει ωραία πράγματα στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ