Κίνηση της ΑΕΚ για Γιούρι Ριμπέιρο!

Κίνηση της ΑΕΚ για Γιούρι Ριμπέιρο!

Η πορτογαλική «O'Jogo» αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 22χρονο αριστερό μπακ και στόπερ Γιούρι Ριμπέιρο.

Οι μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ είναι πολλές. Μία από αυτές αφορά και την άμυνα, με τον Μιγκέλ Καρντόσο έχει… κόψει πρόσφατα τις περιπτώσεις του Ογκνιέν Βράνιες και του Σεμπάστιαν Χολμέν και να αναζητά κάτι διαφορετικό. Στην Πορτογαλία, λοιπόν, αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γιούρι Ριμπέιρο.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό της εξώφυλλό της η πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo» συνδέει τον αμυντικό της Μπενφίκα με την Ένωση, τονίζοντας ότι ο 22χρονος παίκτης αρέσει πολύ στον νέο προπονητή της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο και ότι η ΑΕΚ κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο διεθνής Πορτογάλος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Έχει ξεκινήσει από την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ενώ τη σεζόν 2017/18 συνυπήρξε στη Ρίο Άβε με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ είχε 29 συμμετοχές με την Ρίο Άβε, ενώ την φετινή σεζόν με την ομάδα της Λισαβόνας, κατέγραψε 7 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023 από την Μπενφίκα.

Βεβαίως, ο Γιούρι μπορεί να μην αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα των «Αετών» της Λισσαβόνας, αλλά πρόκειται για παίκτη πολύ μεγάλης ποιότητας και μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Που μπορεί να προχωρήσει θετικά για την ΑΕΚ, είτε με δανεισμό είτε με κάποια μορφή συνιδιοκτησίας. Βλέπετε, ήδη η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μια ομάδα που πουλάει πάντα ακριβά, όπως η Μπενφίκα.

Η Ενωση έχει αποφασίσει να κινηθεί για σημαντικούς παίκτες από την αγορά της Πορτογαλίας. Και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές για να αποκτήσει κάποιους εξ αυτών.

https://www.youtube.com/watch?v=IXurd_9D8eg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ