«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπρούνο Κόστα»

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπρούνο Κόστα»

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου μέσου της Πόρτο, Μπρούνο Κόστα.

Την περίπτωση του νεαρού χαφ της Πόρτο, Μπρούνο Κόστα, εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «A Bola» αναφέρει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του 22χρονου μέσου της Πόρτο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ως εκ τούτου, οι Δράκοι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον δώσουν σε άλλη ομάδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπρούνο Κόστα, o οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, πραγματοποίησε συνολικά 19 εμφανίσεις, έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Μάλιστα, αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Πόρτο στα προημιτελικά του Champions League με την Λίβερπουλ.

Οι Ιβηρες αναφέρουν επίσης ότι για τον 22χρονο μέσο έχει εξαιρετική άποψη ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο. Ο «ασπρόμαυρος» παράγοντας γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπρούνο Κόστα είναι γέννημα – θρέμμα της Πόρτο, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στον Κ19 όσο και στην Πόρτο Β. Ο νεαρός άσος είναι επίσης διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας.

Η υπόθεση του πάντως δεν είναι εύκολη, καθώς όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι, εκτός από τον ΠΑΟΚ, την περίπτωσή του εξετάζει και η Εσπανιόλ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ