«Έφυγε» ο Γιώργος Ξενίδης από καρδιακή προσβολή

«Έφυγε» ο Γιώργος Ξενίδης από καρδιακή προσβολή

Τραγική είδηση με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, του Ηρακλή και του Ιωνικού να αφήνει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα από καρδιακή προσβολή.

Τα δυσάρεστα δεν έχουν σταματημό στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτή τη φορά η τραγική είδηση αφορά στην χώρα μας.

Ο Γιώργος Ξενίδης σε ηλικία μόλις 45 ετών «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του Ηρακλή και του Ιωνικού ένιωσε μια αδιαθεσία και στην συνέχεια έπαθε καρδιακή προσβολή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα και θα τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι του.

Ο Ξενίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Ηρακλή για να προωθηθεί στην επαγγελματική ομάδα το καλοκαίρι του 1994. Στον «γηραιό» παρέμεινε επί μια δεκαετία,με μια μικρή διακοπή για ένα εξάμηνο το 2002 όταν και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος, για να επιστρέψει τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς στον Ηρακλή.

Το 2004 άφησε το ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί στην Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης. Κατά την διετή του παρουσία στην κυπριακή ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 2005.

Το 2006 επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Ιωνικού. Το καλοκαίρι του 2008 έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Νικαίας. Είχε συνολικά 224 συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής (195 με Ηρακλή,2 0 με Ιωνικό και 9 με ΑΕΚ) και έχει σημειώσει 20 τέρματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ