Τι είπε ο Ματέο Γκαρσία για τον Καρυπίδη

Τι είπε ο Ματέο Γκαρσία για τον Καρυπίδη

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στον Άρη.

Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «La Voz» ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε, επίσης, ότι καθημερινά έχει επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη, που του ζητάει να συνεχίσει στον Άρη.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Για το πέρασμα του από την Ελλάδα: «Ήταν μια σπουδαία αγωνιστική περίοδος. Αποδείχτηκε πολύ καλή η απόφασή μου να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πήγα πολύ μικρός στην Ισπανία και η Λας Πάλμας με έδωσε δανεικό στην Οσασούνα και την Αλκορκόν για να αποκτήσω εμπειρία. Στον Άρη είχα μια συνέχεια, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σκόραρα όσα γκολ δεν είχε πετύχει στην καριέρα μου. Έπαιξα και δεξιά και αριστερά στην επίθεση, αν και μου αρέσει περισσότερο από τα δεξιά. Τα πήγα πολύ καλά στον Άρη και ο πρόεδρος μου γράφει κάθε μέρα να επιστρέψω».

Για την Ινστιτούτο: «Όταν πήρα μεταγραφή στη Λας Πάλμας, ανανέωσα πιο πριν το συμβόλαιό μου με την Ινστιτούτο ώστε να πάρει χρήματα. Δεν θα έφευγα ποτέ ελεύθερος από την Ινστιτούτο και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και σήμερα έχει το 20% των δικαιωμάτων μου και μακάρι να κερδίσει κι άλλα χρήματα αν έρθει κι άλλη μεταγραφή».

Για το που θα συνεχίσει τη καριέρα του: «Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να κάνω ένα βήμα σε μια σημαντική ομάδα, που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί και τι θα είναι το καλύτερο για μένα και την Λας Πάλμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ