Φήμες στην Ιταλία για Λουτσέσκου και Σαχτάρ!

Φήμες στην Ιταλία για Λουτσέσκου και Σαχτάρ!

Δημοσίευμα του σάιτ «calciomercato.it» αναφέρει ότι η Σαχτάρ Ντόνετσκ μπορεί να αντικαταστήσει τον Πάουλο Φονσέκα (αν πάει στη Ρόμα) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει τονίσει πολλές φορές (και μέσα στη σεζόν που πέρασε), ότι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά, αλλά τα σενάρια για το μέλλον του από Τουρκιά, Ρουμανία, Ουκρανία και Ιταλία συνεχίζονται.

Τις περισσότερες φορές αυτά τα σενάρια εκφράζουν ευσεβείς πόθους κάποιων συλλόγων και όχι τα θέλω του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος θα συνεχίσει για 3η σερί χρονιά στον πάγκο του Δικέφαλου.

Τώρα ένα νέο σενάριο από την Ιταλία έχει δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα το σάιτ «calciomercato.it» η Ρόμα φλερτάρει με τον προπονητή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, τον Πάουλο Φονσέκα και εφόσον τον πάρει τότε στην ουκρανική ομάδα θέλουν να πάρουν τον Ράζβαν Λουτσέσκου!

Το ιταλικό δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει για τον Λουτσέσκου Junior (όπως αποκαλείται πολλές φορές ο τεχνικός του ΠΑΟΚ): «Τρία πρωταθλήματα, κύπελλα και ένα σούπερ καπ Ουκρανίας κατέκτησε η Σαχτάρ επί των ημερών του Πάουλο Φονσέκα. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ομάδα το 2016, έχοντας την βαριά «κληρονομιά» που άφησε πίσω του ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ένας άλλος Λουτσέσκου είναι πιθανό να πάρει την θέση του. Αυτός είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, γιος του πρώην προπονητή των Πίζα, Μπρέσια και Ίντερ. Ο 50χρονος Ρουμάνος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και κέρδισε μαζί του το πρωτάθλημα Ελλάδος, μετά από 34 χρόνια. Επίσης κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδος, κερδίζοντας την ΑΕΚ στον τελικό της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ