ΑΕΚ: Δεν πωλείται ο Λιβάγια με 4 εκατ.ευρώ

ΑΕΚ: Δεν πωλείται ο Λιβάγια με 4 εκατ.ευρώ

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε όσα γράφονται για τον Μάρκο Λιβάγια και την προοπτική πώλησης του.

Μπορεί δημοσιεύματα να θέλουν τον Μάρκο Λιβάγια να βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η ΑΕΚ πήρε ξεκάθαρα θέση. Η Ενωση «απάντησε» στα δημοσιεύματα που αφορούν τον Κροάτη επιθετικό ότι δεν πρόκειται να πουληθεί ο παίκτης με ποσό 4 εκατ.ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» εν ολίγοις κατέστησαν σαφές πως δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση για τον Κροάτη επιθετικό, ενώ, και να υπήρχε δεν θα δεχόντουσαν ποτέ να τον πωλήσουν έναντι μόλις 4 εκατ. ευρώ. Ποσό που σαφώς και δεν ικανοποιεί τη διοίκηση της.

Πέρυσι η ΑΕΚ είχε πει «όχι» σε πρόταση 8 εκατ.ευρώ από το εξωτερικό όταν συζητούσε ως Πρωταθλήτρια, ενώ φέτος με την τιμή του να έχει πέσει μετά την κακή χρονιά του Λιβάγια είναι δεδομένο ότι δύσκολα θα τον παραχωρήσει με ποσό μικρότερο των 5-6 εκατ.ευρώ.

Η ΑΕΚ είχε αγοράσει με 1.8 εκατ.ευρώ τον Λιβάγια από την Λας Πάλμας, ενώ το συμβόλαιο του κυμαίνεται στα 700.000 ευρώ και είναι το μεγαλύτερο μέσα στα αποδυτήρια της Ενωσης. Το συμβόλαιο του τελειώνει με τον Δικέφαλο το 2021.

Τέλος, είναι η αλήθεια ότι υπάρχει η αίσθηση ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε πώληση ποδοσφαιριστή της που θεωρείται βασικός με πρώτους υποψήφιους τους Βασίλη Μπάρκα, Πέτρο Μάνταλο, Μάρκο Λιβάγια και Τάσο Μπακασέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ