Ο Γιώργος Σαββίδης «φέρνει» Ισμαελ Σίλβα στον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης «φέρνει» Ισμαελ Σίλβα στον ΠΑΟΚ (pic)

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να «ξεπαγώσουν» το θέμα της απόκτησης του Ίσμαελ Σίλβα, λόγω της καθυστέρησης με Σάκχοφ και Κάνιας.

Το θέμα της απόκτησης του Ίσμαελ Σίλβα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ καθώς ακόμα και σήμερα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους οι Εβγέν Σάκχοφ και Χοσέ Κάνιας. Ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει σε όλα με την πλευρά του 24χρονου μέσου, ενώ οι όποιες διαφορές υπήρχαν στο οικονομικό με την Γκρόζνι δεν θα στεκόντουσαν εμπόδιο, λόγω των άριστων σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι Ασπρόμαυροι το περασμένο Σαββατοκύριακο αποφάσισαν να «παγώσουν» το θέμα της απόκτησης του Σίλβα για λίγο μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ουκρανό και τον Ισπανό μέσο. Όταν είδαν ότι η υπόθεση θα τραβήξει σε μάκρος αποφάσισαν να επαναφέρουν το θέμα. Προχωρώντας δυναμικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Ετσι, όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα του Σίλβα θα τελειώσει και τυπικά για τον ΠΑΟΚ, με τον 24χρονο χαφ να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο θέμα της απόκτησης του Ίσμαελ Σίλβα αναφέρθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης όταν και ρωτήθηκε από οπαδό του Δικεφάλου για την εξέλιξη της υπόθεσης. Το μέλος της διοίκησης με ένα εικονίδιο έδειξε πως η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της. Με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη να επιβεβαιώνει επί της ουσίας ότι το θέμα είναι πλέον διαδικαστικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ισμαελ Σίλβα Λίμα, τώρα, αξίζει να αναφέρουμε πως είναι σύγχρονος Box to box μέσος, μικρόσωμος, αλλά με καλή τεχνική, γρήγορος και σκληρός.

Επίσης, παρότι Βραζιλιάνος, ποδοσφαιρικά είναι περισσότερο… Ευρωπαίος. Και αυτό διότι από την πατρίδα του και την ερασιτεχνική Κρατέους έφυγε μόλις 19 ετών. Για τέσσερα χρόνια φόρεσε τη φανέλα της σουηδικής Κάλμαρ, ενώ το καλοκαίρι του 2017 τον αγόρασε η Αχμάτ Γκρόζνι με 1.000.000 €. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τσετσενίας έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πληρώσει πάνω από 2.500.000 € για να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ