Η… διευκόλυνση του Άλτμαν και οι χειρισμοί του ΠΑΟ

Η… διευκόλυνση του Άλτμαν και οι χειρισμοί του ΠΑΟ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ισραηλινός δέχθηκε να μειώσει τις φετινές αποδοχές του και να μεταφέρει το ποσό στην ερχόμενη. Ο παίκτης ψάχνεται στην πατρίδα του, αλλά χωρίς άγχος.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Όμρι Άλτμαν. Αυτή είναι μία πραγματικότητα. Ο Νίκος Νταμπίζας, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή ότι θα είναι προτιμότερο να βρει έναν άλλον σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του.

Το ίδιο διάστημα κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε τον Παναθηναϊκό να προτείνει μείωση αποδοχών στον 25χρονο Ισραηλινό μεσοεπιθετικό. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι αυτό δεν ευσταθεί. Μας μεταφέρθηκε, μάλιστα, ένας ακόμα λόγος. Ο οποίος εφόσον έχει βάση και ηθικά δεν στέκει να προτείνει μείωση το «τριφύλλι» στον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, όπως υποστηρίζουν ορισμένες πηγές, πρότεινε στον Άλτμαν το περασμένο καλοκαίρι να μειώσει τις αποδοχές του, για να διευκολύνει την ομάδα σε μία δύσκολη σεζόν, που θα έδινε μάχη για την άδεια και για να είναι συνεπής οικονομικά τόσο ως προς το ρόστερ, όσο και προς του πιστωτές. Αυτά τα χρήματα απλώς ο Άλτμαν θα τα μετέφερε στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετακύλησε δηλαδή ένα μέρος των αποδοχών του. Οπότε δεν θα μπορούσε τώρα να προταθεί μείωση για την παραμονή του. Δεν έχει νόημα επίσης να προταθεί μείωση και παράλληλα επέκταση του συμβολαίου, σε έναν παίκτη που είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα.

Ο Άλτμαν, πάντως, δεν δείχνει προς το παρόν να αγχώνεται για τις εξελίξεις. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και ξέρει ότι θα είναι προτιμότερο να βρει ομάδα, διότι στον Παναθηναϊκό δεν έχει μέλλον. Ο ίδιος επειδή είχε μία σεζόν μ’ ελάχιστα ματς, εξαιτίας της ρήξης χιαστών που υπέστη τον Μάρτιο του 2018, δεν είναι εύκολο να βρει σύλλογο εκτός της πατρίδας του. Εκεί έχει ρίξει το βάρος και περιμένει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ