Ξεκίνησε τη «μάχη» για Πόνσε η ΑΕΚ!

Ξεκίνησε τη «μάχη» για Πόνσε η ΑΕΚ!

Πρώτη κουβέντα της Ένωσης με την πλευρά του Αργεντινού φορ αλλά και τη Ρόμα, με στόχο την παραμονή του πρώτου σκόρερ της φετινής της σεζόν

Τα όσα πέτυχε με τη φανέλα της ΑΕΚ φέτος ο Έκι Πόνσε είναι απολύτως λογικό να κάνουν την Ένωση να ασχοληθεί με την παραμονή του στην ομάδα. Ο Αργεντινός φορ είναι ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα και μεγάλες προοπτικές, γι’ αυτό και η Ένωση θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον κρατήσει κοντά της, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Ρόμα.

Ο Πόνσε είναι ένας παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και σε αυτό τον… κανόνα δεν αποτελεί εξαίρεση ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός εννοείται πως έχει ανάψει το… πράσινο φως για να κάνει η ΑΕΚ την προσπάθειά της και ο Νίκος Λυμπερόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση της ΑΕΚ παλεύουν για το ακατόρθωτο.

Οι πληροφορίες από to10.gr αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει ήδη μιλήσει με τη Ρόμα προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο άλλο «πλαίσιο συνεργασίας». Όπως για παράδειγμα ενός νέου δανεισμού. Όμως σε αυτή την περίπτωση πρόβλημα αποτελεί το συμβόλαιο του Πόνσε το οποίο λήγει το 2020. κάτι που σημαίνει ότι για να γίνει νέος δανεισμός θα πρέπει ο Αργεντινός να συναινέσει σε επέκταση του συμβολαίου του με τους «τζιαλορόσι».

Επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον πατέρα του που είναι και μάνατζέρ του και επί της ουσίας κινεί όλα τα νήματα! Mε στόχο να γίνει μια προεργασία πριν την τελική κίνηση των Κιτρινόμαυρων για την απόκτηση του παίκτη. Που αναμένεται σύντομα.

Στον Δικέφαλο πάντως δεν κρατάνε ψηλά το θέμα, διότι δε θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο σε περίπτωση που δεν υπάρξει χαρούμενο τέλος. Μάλιστα κρατάνε πολύ χαμηλά τη μπάλα και υποστηρίζουν πως έχουν έτοιμο plan B για να το τρέξουν αν ο Πόνσε δεν θελήσει να παραμείνει -με τον οποιονδήποτε τρόπο- στην ΑΕΚ της νέας σεζόν. Ο παίκτης πάντως όπου σταθεί και όπου βρεθεί υποστηρίζει πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με αυτά που του πρόσφερε η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ