Η επιστροφή Μαρτίνς και η επιλογή του σέντερ φορ

Η επιστροφή Μαρτίνς και η επιλογή του σέντερ φορ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιστρέφει την Παρασκευή στην Αθήνα και μπαίνει στην τελική ευθεία η απόκτηση επιθετικού. Η σύσκεψη για την τελική επιλογή του Πορτογάλου. Στο «κάδρο» πάντα Μπεργκ Μουνιέ και ο Φακούντο

Ο Ολυμπιακός ξεκινά σε λίγες μέρες την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το ραντεβού των ερυθρόλευκων στο Ρέντη είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουνίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θα επιστρέψει στην χώρα μας την Παρασκευή η επιστροφή του στην Αθήνα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και σε ότι αφορά την απόκτηση σέντερ φορ από την ομάδα του Πειραιά.

Ο 49χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα έχει συναντήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου και στην σύσκεψη κορυφής, που θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή, θα ληφθούν αποφάσεις για την απόκτηση του σέντερ φορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός που θα δώσει το «οκ» για να προχωρήσουν άμεσα οι ερυθρόλευκοι στην μεταγραφή επιθετικού, αφού πρώτα εξετάσουν όλες τις τελευταίες παραμέτρους.

Είναι προφανές ότι στο «κάδρο» για την θέση του σέντερ φορ στην ομάδα του λιμανιού δεν υπάρχει μόνο το όνομα του Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προεργασία και για άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Ο Σουηδός στράικερ είναι μια επιλογή που έχουν οι ερυθρόλευκοι κι έχουν κάνει τις επαφές με τον παίκτη, αλλά δεν είναι σίγουρα η μοναδική. Στο μεγάλο λιμάνι έχουν φροντίσει να μιλήσουν και με άλλους επιθετικούς και μάλιστα είναι στην ίδια γραμμή με τον Μπεργκ, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολύ καλή γνώμη.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Στιβ Μουνιέ της Χάντερσφιλντ, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα της ομάδας του λιμανιού, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Ο πανύψηλος επιθετικός της αγγλικής ομάδας είναι το στυλ σέντερ φορ που θέλει στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς και ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Μουνιέ είναι σέντερ φορ που μπορεί να κάνει την διαφορά για τους ερυθρόλευκους και βέβαια μιλάμε για παίκτη ο οποίος έχει αγωνιστεί στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης κι αυτό φανερώνει πολλά.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μουνιέ και ο Μαρτίνς θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον 25χρονο σέντερ φορ, έχοντας παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του σέντερ φορ της Χάντερσφιλντ.

Κανείς βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνά τον Φακούντο της Μπενφίκα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με την μορφή δανεισμού στην Εσπανιόλ και είναι επιθετικός τον οποίο έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Μαρτίνς.

Ο Φακούντο δεν θα μείνει στους πρωταθλητές Πορτογαλίας και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Κι εδώ θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον Αργεντινό σέντερ φορ των Λουζιτανών.

Όπως προαναφέραμε ο Μαρτίνς επιστρέφει την Παρασκευή στην Ελλάδα και η επιστροφή του θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ