Η Τούμπα και τα νέα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Η Τούμπα και τα νέα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θα αρχίσει τη νέα σεζόν στην παραδοσιακή του έδρα και δεν αποκλείεται να βγάλει εκεί ακόμη και ολόκληρη την επόμενη χρονιά.

Ορισμένες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις δεν επιτρέπουν τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει πιο γρήγορα την ανέγερση του νέου του γηπέδου και έτσι ο Δικέφαλος θα αρχίσει τη νέα σεζόν στην Τούμπα και δεν αποκλείεται να βγάλει εκεί, ακόμη και ολόκληρη την επόμενη χρονιά!

Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει προκριματικά Champions League στην παραδοσιακή του έδρα και θα αρχίσει και το πρωτάθλημα στην Τούμπα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Μάκης Γκαγκάτσης στη χθεσινή (4/6) γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι υπάρχει καθυστέρηση για την μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο και λόγω των εκλογών, μπορεί να καθυστερήσει κι άλλο. «Δεν μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να κάνουμε έργα για το Champions League και να μην αφαιρούνται από το ενοίκιο του Καυτατζογλείου. Ελπίζουμε να λυθεί αυτό το θέμα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακόμη πρόσθεσε ότι το θέμα για το ειδικό χωρικό σχέδιο για τη Νέα Τούμπα είναι στο υπουργείο περιβάλλοντος και δεν παρατηρείται κάποια καθυστέρηση, αλλά μόνο για την μετακόμιση.

«Θα ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν στην Τούμπα και αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τις άδειες θα τελειώσουμε τη χρονιά στη φυσική μας έδρα. Όμως εάν έχουμε πάρει όλα τα έγγραφα οποιαδήποτε στιγμή, δε θα καθυστερήσουμε την μετακόμισή μας. Το πιθανότερο είναι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε στην Τούμπα, ενώ και τα διαρκείας θα εκδοθούν, για το γήπεδο της Τούμπας».

Ακόμη γνωστοποίησε ότι τα νέα διαρκείας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τις 18 Ιουνίου μέσω ίντερνετ και από την 1η Ιουλίου κανονικά και από τα γραφεία της ΠΑΕ. Σχετικά με το θέμα ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε:

«Οι άνθρωποι που θα ανανεώσουν τα διαρκείας θα έχουν μειωμένη τιμή αλλά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι. Αυτοί που θα πάρουν κανονικά εισιτήρια, θα έχουν αυξημένες τιμές σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, αφού έχουμε αρκετές πιθανότητες να μπούμε σε όμιλο του Champions League με βάση πως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά και λόγω των play-offs θα έχουμε παραπάνω ντέρμπι (δύο φορές με Ολυμπιακό, δύο φορές με ΑΕΚ κλπ)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ