Παραμένει στο AEL FC Arena η Λάρισα

Παραμένει στο AEL FC Arena η Λάρισα

Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Κώστα Πηλαδάκη για την παραμονή των βυσσινί στην AEL FC Arena

Η διοίκηση της Λάρισας ανακοίνωσε πως επιτεύχθηκε συμφωνία ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια και τον Κώστα Πηλαδάκη για την παραμονή της θεσσαλικής ομάδας στο AEL FC Arena και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό σημαίνει πως οι βυσσινί δεν θα αλλάξουν έδρα, με την ανακοίνωση του συλλόγου ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά.

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο AEL FC ARENA.

Μετά από σειρά συναντήσεων μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Κώστα Πηλαδάκη επήλθε οριστική συμφωνία για την χρήση από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τόσο των αθλητικών εγκαταστάσεων του AEL FC ARENA, όσο και των καφετεριών.

Χθες το βράδυ ο κ. Πηλαδάκης απέστειλε στον κ. Κούγια την οριστική πρότασή του, η οποία ανέρχεται στις 300.00€ πλέον ΦΠΑ, τόσο για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο και των καφετεριών.

Ο κ. Πηλαδάκης πρότεινε στον κ. Κούγια μπόνους υπέρ της Γήπεδο ΑΕ, τόσο για την έξοδο στην Ευρώπη, όσο και για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Από σήμερα θα αρχίσει η διαδικασία της επανεγκατάστασης των επίπλων και του γενικότερου εξοπλισμού (μηχανών καφέ και τηλεοράσεων τόσο στο Queens Bar, όσο και στις υπόλοιπες καφετέριες του γηπέδου, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην επίσημη πρώτη, η οποία θα γίνει στις αρχές Ιουλίου, σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.

2. Αύριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας και των τιμών των σουιτών.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στην ανατολική εξέδρα θα είναι μειωμένες (θύρες 3 έως 10) και θα είναι αυξημένες στις θέσεις της δυτικής εξέδρας (θύρες 14 έως 22), όπως και οι τιμές των σουιτών, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές τα προηγούμενα χρόνια.

Η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει την Τρίτη 11/6 το μεσημέρι, είτε από τον κ. Αλέξη Κούγια προσωπικά, αν το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είτε από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ