Συνεδριάζει το απόγευμα το Δ.Σ. της Ομόνοιας για Κατελάρη και Παναθηναϊκό

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δ.Σ. της Ομόνοιας για Κατελάρη και Παναθηναϊκό

Συνεχίζονται οι πληροφορίες από την Κύπρο σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φάνο Κατελάρη. Με την Εθνική ο παίκτης, που φέρεται να πιέζει για να γίνει η μεταγραφή.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, σύμφωνα με τους Κύπριους και το kerkida.net, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ομόνοια για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη από την Ομόνοια.

O Κατελάρης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον σύλλογο της Κύπρου, ωστόσο έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει. Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει το deal».

Οι εξελίξεις στην κυπριακή ομάδα φαίνεται να είναι… καταιγιστικές για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr από την Κύπρο, σε λίγες ώρες το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας θα συνεδριάσει εκτάκτως με βασικό θέμα συζήτησης την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, ο παίκτης φέρεται να πιέζει ώστε να δεχτεί η Ομόνοια την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο Κατελάρης βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Κύπρου και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο εν λόγω παίκτης είναι γνωστός στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, λόγω της συνύπαρξής τους στην Ομόνοια. Ο Κατελάρης έχει ύψος 1.85μ. και μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, μέσος αλλά και σέντερ μπακ, όποτε χρειαστεί.

Φέτος κατέγραψε 11 συμμετοχές με την Ομόνοια, σκοράροντας ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ