Μαρτσέλο: «Είχα προτείνει τον Μάτος σε ελληνικές ομάδες»

Μαρτσέλο: «Είχα προτείνει τον Μάτος σε ελληνικές ομάδες»

Ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο με δηλώσεις του αποκάλυψε πως τον Λέο Μάτος, όταν ήταν 21 ετών τον είχε προτείνει σε ελληνικές ομάδες.

Για τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη, τον Λέο Μάτος και τον Ισμαέλ Σίλβα, μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και της ΑΕΚ , Βεριντιάνο Μαρτσέλο στον Αρένα.

«Είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις όλους τους Βραζιλιάνους που αγωνίζονται εκτός της πατρίδας τους. Κάθε περιοχή έχει πολύ κόσμο. Το Σάο Πάολο είναι 30.000.000 κόσμος, όχι όπως στην Ελλάδα. Στο Ρίο είναι 15.000.000 και στο Πόρτο Αλέγκρε άλλα τόσα, είναι δύσκολο να ξέρεις τους παίκτες που παίζουν είτε εκεί, είτε έξω από την Βραζιλία.

Μόνο στον ΠΑΟΚ έχει πέντε Βραζιλιάνους, φανταστείτε τι γίνεται και σε άλλες ομάδες και χώρες. Νομίζω ότι εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει πολλοί Βραζιλιάνοι, αλλά στην Ευρώπη, στην Αγγλία, έχει πολλούς. Έχει άτομα που έχουν αλλάξει την υπηκοότητά τους».

Για τον Ισμαέλ Σίλβα και τον Λέο Μάτος: «Δεν έχω γνώμη για τον Ίσμαελ Σίλβα, ενώ για τον Ζαμπά ήμουν πιο ενημερωμένος και για τον Λέο Μάτος το ίδιο. Μάλιστα, τον Μάτος, τον είχα προτείνει σε πολλές ομάδες όταν ήταν 21 ετών. Για τον Σίλβα έχω ακούσει ότι έρχεται στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον έχω ψάξει ακόμη. Όλοι οι Βραζιλιάνοι σχεδόν, θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη να παίξουν πάντως. Όσον αφορά τον Μάτος, πριν πάει στην Μαρσέιγ τον πρότεινα σε ελληνικές ομάδες, αλλά ίσως είναι καλύτερο αυτό που δεν τον πήραν, γιατί έγινε καλύτερος και ήρθε αργότερα. Ο Μάτος είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ επαγγελματίας, του λέω να πάμε για καφέ και μου λέει ότι δεν μπορεί, γιατί πηγαίνει στην προπόνηση δυο ώρες πριν, και φεύγει δυο ώρες μετά».

Για το επόμενο μεγάλο αστέρι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: «Ο Άντονι που παίζει στη Σάο Πάολο αυτή τη στιγμή, θα είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι που θα έρθει στην Ευρώπη να παίξει μπάλα. Είναι αριστεροπόδαρος που παίζει στην επίθεση, κάτι σαν τον Βινίσιους που είναι στη Ρεάλ τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ