Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη, η ισπανική Λούγκο και το συμβόλαιο

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη, η ισπανική Λούγκο και το συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον μέσο της Ομόνοιας, Φάνο Κατελάρη, αλλά οι Κύπριοι δεν ικανοποιούνται από τα χρήματα που άκουσαν. Η προηγούμενη πρόταση των 500.000 ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος σε έξι μήνες υπογράφει όπου θέλει.

Αρκετό «ζουμί» φαίνεται πως έχει το θέμα του Φάνου Κατελάρη και η αποκάλυψη των Κύπριων για επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ομόνοια για τον 23χρονο μέσο.

Όλες οι πληροφορίες από την Κύπρο επιβεβαιώνουν πως πράγματι οι πράσινοι κατέθεσαν, μέσω του Νίκου Νταμπίζα, επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, η οποία μάλιστα αναμένεται να συζητηθεί σε σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας.

Ωστόσο, η πρώτη αντίδραση των Κύπριων στην πρόταση του Παναθηναϊκού μόνο θετική δεν ήταν. Ασφαλείς πληροφορίες του 10.gr από την Κύπρο αναφέρουν πως τα χρήματα που δίνει ο Παναθηναϊκός είναι πολύ λίγα σε σχέση με όσο κοστολογούν οι άνθρωποι της Ομόνοιας τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τον Ιανουάριο του 2018 η Ομόνοια είχε επίσημη πρόταση από την ισπανική Λούγκο, η οποία ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ για την απόκτηση του παίκτη και με μπόνους σε περίπτωση που η ομάδα ανέβαινε στην Primera Division.

Μια πρόταση που αρχικά είχε γίνει δεκτή από την Ομόνοια, αλλά τελικά η υπόθεση χάλασε στον τρόπο αποπληρωμής της μεταγραφής που πρότειναν οι Ισπανοί.

Βεβαίως, εκείνη την περίοδο ο Κατελάρης βρισκόταν στο πικ της καριέρας του και της απόδοσής του. Και η Λούγκο έβλεπε έναν ποδοσφαιριστή με πολλές προοπτικές και για μεταπώληση, με την υπόθεση πάντως να μην προχωράει.

Ο Κατελάρης είχε πριν λίγες μέρες συζητήσεις με την Ομόνοια για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ήταν αρνητικός στο ποσό που του πρότειναν, με την Ομόνοια να έχει… ταβάνι στα συμβόλαιά της και να θυμίζει αρκετά «Παναθηναϊκό» στα ποσά που δίνει στους ποδοσφαιριστές.

Μετά την άρνηση του παίκτη για επέκταση εμφανίστηκαν οι «πράσινοι», οι οποίοι φέρεται να έχουν για σύμμαχο τον παίκτη και το συμβόλαιο που τελειώνει σε έναν χρόνο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορεί ο Κατελάρης να ζητήσει από την ομάδα να τον παραχωρήσει με ένα μικρό ποσό στον Παναθηναϊκό και με ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να μην τον χάσει δίχως χρήματα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ