«Αγια Σοφιά»: Τα πρώτα κομμάτια από το στέγαστρο (pics-vid)

«Αγια Σοφιά»: Τα πρώτα κομμάτια από το στέγαστρο (pics-vid)

Μέσα στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας τα πρώτα κομμάτια για το στέγαστρο της «Αγιάς Σοφιάς».

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχουν» οι εργασίες για το στέγαστρο της «Αγιάς Σοφιάς» και κάθε μέρα προχωρούν και ένα βήμα οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας «Cimolai».

Ήδη μέσα στο εργοτάξιο βρίσκονται τα πρώτα κομμάτια από το στέγαστρο το οποίο θα μπει σταδιακά για να καλύψει συνολικά την επιφάνεια του νέου γηπέδου.

Μετά την ειδική προεργασία στο έδαφος του εργοταξίου, μπήκαν οι πρώτες κολόνες στήριξης όπου θα μπει το στέγαστρο και εν συνεχεία αυτό θα στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου.

Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και θα αποτελεί κάτι σπάνιο και συνάμα εντυπωσιακό. Και για το γήπεδο, αλλά και για την εικόνα της περιοχής.

Στόχος είναι μέχρι και τα τέλη του 2019 να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του στεγάστρου, ενώ όλες οι εργασίες θα είναι εντός του εργοταξίου. Το στέγαστρο θα είναι συνολικής έκτασης 14 στρεμμάτων.

Πλέον, μένει να φανεί πότε θα ξεκινήσει και η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα πρώτα έργα. Ενα πρότζεκτ που θα αλλάξει συνολικά την εικόνα και την λειτουργία της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ