Επιστρέφει για να ξαναφύγει ο Μυστακίδης

Επιστρέφει για να ξαναφύγει ο Μυστακίδης

Ο δανεισμός του Γιάννη Μυστακίδη στην Γκόρνικ ολοκληρώθηκε με τους Πολωνούς να τον αποχαιρετούν, με τον 24χρονο επιθετικό να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, αλλά για να ξαναφύγει.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, δεν κατάφερε και στις δύο ομάδες, ΠΑΣ Γιάννινα και Γκόρνικ Ζάμπρζε που αγωνίστηκε φέτος να δείξει τις δυνατότητες του. Αρχικά δόθηκε δανεικός στην ομάδα των Ιωαννίνων, όμως πολύ γρήγορα τέθηκε εκτός ομάδας από τον Γιάννη Πετράκη.

Η διοίκηση του ΠΑΣ διέκοψε τη συνεργασία μαζί του με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην Τούμπα. Από τον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που δεν ήταν στα σχέδια του Ράζβαν Λουτσέσκου, αποφάσισαν να τον ξανά παραχωρήσουν, αυτή την φορά στο εξωτερικό και σε ομάδα της Πολωνίας.

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε ήταν η ομάδα που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της περιόδου όπου έκανε 10 παιχνίδια έχοντας μόλις και μια ασίστ. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε, με τους Πολωνούς σήμερα να τον αποχαιρετούν. Ο Μυστακίδης, επιστρέφει και πάλι στην Τούμπα όχι όμως για να μείνει. Ο 24χρονος εξτρέμ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που θα κληθούν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ