Η Θύρα 13 θύμισε στον Μπεργκ το «πράσινο» παρελθόν του! (pic)

Η Θύρα 13 θύμισε στον Μπεργκ το «πράσινο» παρελθόν του! (pic)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στον Σουηδό επιθετικό, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη γραμμή κρούσης, με τον Σουηδό να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Ο έμπειρος στράικερ μάλιστα με δηλώσεις του στην πατρίδα του μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας περίπλοκο το θέμα λόγω του Παναθηναϊκού.

«Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ενώ σε ερώτηση αν τον επηρεάζει το γεγονός ότι έπαιξε στο Τριφύλλι είπε: «Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου».

Το βράδυ της Τετάρτης οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μέσω ανάρτησης τους στον επίσημο λογαριασμό της «Θύρας 13» στο Instagram, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στον Μάρκους Μπεργκ, θυμίζοντάς του το «πράσινο» παρελθόν του.

Συγκεκριμένα, ανέβασαν μια φωτογραφία του Σουηδού επιθετικού από την εποχή που φόραγε το Τριφύλλι στο στήθος και τη συνόδευσαν με τη φράση: «Μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Once green always green @marcusberg.9 ☘️ #gate13 #panathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gate 13 – 1966 (@gate13gr) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ