Η αρπαγή του αιώνα από τον ΠΑΟΚ

Η αρπαγή του αιώνα από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, κατάφερε και έκλεψε μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ τον Ροντρίγκο Σοάρες και το «10» έχει όλο το ρεπορτάζ από την συμφωνία του Μάριο Μπράνκο με την πλευρά του ατζέντη του.

Ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ το to10.gr, με αστραπιαίες κινήσεις  συμφώνησε σε όλα με τον δεξιό μπακ Ροντρίγκο Σοάρες που έχει μείνει ελεύθερος από την Άβες και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της παρουσίας του Μιγκέλ Καρντόσο, στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων. Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε με αστραπιαίες να «κλέψει» τον παίκτης μέσα από τα χέρια της Ένωσης φέρνοντας στην Τούμπα ένα από τα καλύτερα μπακ του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και μάλιστα σε μια πολύ καλή ηλικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» από την Πορτογαλία, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο που γνωρίζει πολύ καλά την συγκεκριμένη αγορά ήρθε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Φερνάντο Βαρέλα, Πάουλο Τεξέιρα, που έχει τα δικαιώματα του Σοάρες εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν αμέσως και χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό σε Ελλάδα και Πορτογαλία η μεταγραφή κλείστηκε. Με την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες ο Δικέφαλος δυναμώνει αρκετά στην δεξιά πλευρά αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι πριν από λίγες ημέρες είχε μόνο τον Λέο Μάτος. Πλέον ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος για την δεξιά πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1992. Στη Βραζιλία απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του φόρεσε τις φανέλες των Ουνιάο Σάο Ζοάο, Σάντρο Αντρέ και Γκρέμιο Ανάπολις. Οι Δράκοι όμως της Πόρτο τον ανακάλυψαν και τον έφερα το καλοκαίρι του 2015, με σκοπό  να ενισχύσει αρχικά τη δεύτερη ομάδα. Μετά από δύο σεζόν με 25 συνολικά συμμετοχές και έναν ενδιάμεσο δανεισμό στην Τσάβες, η κίνηση του να μετακομίσει στην Άβες το καλοκαίρι του 2017 απογείωσε την καριέρα του. Ο Σοάρες στην Άβες ήταν αναντικατάστατος πετυχαίνοντας 4 γκολ και 9 ασίστ σε 41 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ