Μικρή διαφορά με Μπουζούκη – Επίσημες οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για ανανεώσεις

Μικρή διαφορά με Μπουζούκη – Επίσημες οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για ανανεώσεις

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε επίσημες προτάσεις προς τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη και Ινσούα για επέκταση της συνεργασίας. Μικρή απόσταση στην πρώτη επαφή με τον «Μπούζου», για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλον σύλλογο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα των ανανεώσεων τεσσάρων συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών του. Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φάνης Μαυρομμάτης και Εμανουέλ Ινσούα αποτελούν προτεραιότητα για τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη, με τον Παναθηναϊκό να προχωρά χθες τη νύχτα σε επίσημες προτάσεις προς τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών.

Προτάσεις που αφορούν την επέκταση των συμβολαίων τους έως το 2022, δηλαδή τριετές συμφωνίες με τα νέα συμβόλαια να έχουν ισχύ άμεση και όχι από το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνονται τα υπάρχοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr, η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Γιάννη Μπουζούκη απέχει αρκετά απ’ τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός θέλει ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από 150.000 ευρώ ετησίως, με απολαβές που θα ανεβαίνουν χρόνο με τον χρόνο και θα του αποφέρουν περίπου μισό εκατομμύριο στο τέλος της τριετίας. Μάλιστα, για τον παίκτη φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλον σύλλογο, ο οποίος του έχει μεταφέρει ότι είναι διατεθειμένος να του δώσει περισσότερα από 200.000 ευρώ τον χρόνο.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον «Μπούζου» ξεκινάει από πιο χαμηλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός προτείνει στον παίκτη περίπου 100.000 ευρώ ετησίως. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και πιστεύεται πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν στο τέλος, αφού υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται η υπόθεση να τραβήξει περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Για τον Μαυρομμάτη τα πράγματα είναι πιο εύκολα και ίσως να είναι ο πρώτος από την «τετράδα» που θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Διάθεση παραμονής έχει και ο Εμανουέλ Ινσούα, αρκεί να πάρει και πάλι εγγυήσεις πως δε θα υπάρξουν προβλήματα μέσα στη χρονιά, ενώ και με τον Χατζηγιοβάνη υπάρχει η αισιοδοξία πως θα ανανεωθεί η συνεργασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ