«Καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο Σοάρες»

«Καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο Σοάρες»

Ο Μιγκέλ Κορέιρα της «A Bola» τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ είναι καλή προσθήκη για τον Δικέφαλο.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες έρχεται Θεσσαλονίκη για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και ο γνωστός Πορτογάλος δημοσιογράφος της «A Bola», ο Μιγκέλ Κορέιρα, τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ είναι καλή προσθήκη για τον Δικέφαλο

Σε δηλώσεις του στον «Libero 107,4» αρχικά τόνισε: «Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει ξανά πρωτάθλημα και να παίξει ομίλους Champions League. Είναι πολύ καλός, τρέχει συνέχεια και θέλει πάντα να βοηθάει την ομάδα. Είναι μια καλή μεταγραφή».

Για το αν έχει δικαιώματά του βραζιλιάνικη ομάδα και χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να πληρώσει αντίτιμο εκεί: «Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι εμπόδιο. Δεν ξέρω αν πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι πολύ ακριβός».

Για το αν μπορεί να παίξει αριστερά λόγω και της απουσίας του Βιεϊρίνια στην αρχή της σεζόν: «Αν χρειάζεται μπορεί, αλλά δεν παίζει πολλές φορές αριστερά. Είναι αμυντικός και πολύ καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει αν του ζητηθεί και στα αριστερά»

Για το αν έχει κάποια μειονεκτήματά στο παιχνίδι του: «Είναι δεξί μπακ, αλλά πηγαίνει εύκολα μπροστά. Στην αρχή της καριέρας του, έπαιζε και πιο μπροστά. Δεν είναι ακριβώς αμυντικός, του αρέσει να ανεβαίνει συνέχεια στην επίθεση. Όταν είναι στην άμυνα, είναι λίγο δύσκολο, γιατί του αρέσει περισσότερο να ανεβαίνει στην επίθεση. Είναι δύσκολο όμως, να τον περάσει κάποιος αντίπαλος».

Για την υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Είναι ακόμα νωρίς γιατί ακόμα δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει ο Κονσεϊσάο. Ο Ερέρα πήγε στην Ατλέτικο, ο Ολιβέιρα παίζει στην ίδια θέση και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα φέτος και αν την παρακολουθούσε: «Ήταν μία φοβερή σεζόν, μόνο με τέσσερις ισοπαλίες και νίκες για τον ΠΑΟΚ. Πήγε πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορεί να πάει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Αν κάνει και τις μεταγραφές που πρέπει, έχει και λίγη τύχη στην κλήρωση, πιστεύω μπορεί να πάει μακριά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ