«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βερμάλεν»

«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βερμάλεν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καθόλα έγκυρης As, ο Βέλγος βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα του Πειραιά με τις... ευλογίες Βαλβέρδε!

Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στο να κάνουν κάτοικο Πειραιά τον Βέλγο άσο ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει η As σε δημοσίευμά της έρχεται στη χώρα μας με την… ελευθέρας ανά χείρας.

Το πρόσωπο κλειδί, σε μια μεταγραφή που αν υλοποιηθεί ταράζει τα λιμνάζοντα νερά, δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, που φέρεται να έπεισε τον παίκτη ότι η προοπτική της ομάδας του Πειραιά είναι εξαιρετική.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα και έχοντας ακούσει τις συστάσεις του Don Ernesto είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών.

Aν το deal οριστικοποιηθεί, προοπτική που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία και ταλέντο.

Ο πολύπειρος 33χρονος αμυντικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το διαβατήριό του κοσμούν ομάδες με τεράστιο όνομα και Ιστορία. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε στον Άγιαξ, όπου θήτευσε για έξι χρόνια (2003-2009). Ακολούθησαν οι Άρσεναλ (2009-14) και Μπαρτσελόνα (2014-2019) και δύο μονοετή δανεισμοί σε Βάαλβαϊκ (2004-05) και Ρόμα (2016-17)!

(Εν ενεργεία) διεθνής με την Εθνική Βελγίου, μετράει πάνω από 70 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

https://www.youtube.com/watch?v=-wBYlgBXDTc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ