Αφήνει πίσω Εμμανουηλίδη, Γιόχανσον, Διούδη – Θα αξιολογηθούν και τη νέα σεζόν

Αφήνει πίσω Εμμανουηλίδη, Γιόχανσον, Διούδη – Θα αξιολογηθούν και τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει σε συζητήσεις με τέσσερις παίκτες τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν σε ένα χρόνο. Οι υπόλοιποι αναμένεται να αξιολογηθούν εκ νέου μέσα στην επόμενη σεζόν.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Και έχει αντίκτυπο σε όλα. Στις μεταγραφές, στις ανανεώσεις, στις λύσεις συμβολαίων. Ο Νταμπίζας έχει «δεμένα» χέρια, είναι αναγκασμένος να… ζήσει με τα λίγα. Ο Δώνης για δεύτερη σερί χρονιά δεν μπορεί να δημιουργήσει όσα ακριβώς έχει στο μυαλό του. Αυτά τα προβλήματα φέρνουν κωλυσιεργία και στις κουβέντες για τις ανανεώσεις, φέρνουν και διαφορά σε ορισμένες διαπραγματεύσεις, όπως αυτή με τον Μπουζούκη, για την οποία σας ενημέρωσε νωρίτερα to10.gr.

Παρά τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει τα θέματα τόσο του νεαρού μεσοεπιθετικού, όσο και των Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη και Ινσούα. Αργότερα – και αν δεν προκύψει πώληση – θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο δεν υπάρχει βιασύνη από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2020 και όχι τον Ιούνιο. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει χρόνος.

Τι συμβαίνει όμως με τους υπόλοιπους; Και γιατί δε βρίσκονται στην ίδια μοίρα με τους «τέσσερις» κάποιοι παίκτες που επίσης τα συμβόλαιά του ολοκληρώνονται σε ένα χρόνο από σήμερα; Για παράδειγμα, οι Εμμανουηλίδης, Διούδης και Γιόχανσον επίσης μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίων τους, αλλά δεν υπάρχει κάποια κίνηση αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό.

Σαφώς και θα τους δούμε να αγωνίζονται, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο και την επόμενη χρονιά. Ο Διούδης, άλλωστε, θα είναι και του χρόνου ο βασικός τερματοφύλακας (εκτός αν προκύψει κάποια πώληση). Ωστόσο και για τους τρεις θα υπάρξει εκ νέου αξιολόγηση μέσα στη σεζόν και δε θα υπάρξει βιασύνη. Πιθανότατα ο Παναθηναϊκός θα κάνει κουβέντα μαζί τους σε περίοδο αντίστοιχη με αυτή που έκανε πέρσι με Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί. Τούτη τη στιγμή, πάντως, βρίσκονται ένα… σκαλί πιο κάτω στις προτεραιότητες από τους υπόλοιπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ