Απόλλων Σμύρνης : «Αν δεν πίστευα στην ομάδα δεν θα ερχόμουν» τα λόγια του Παράσχου

Απόλλων Σμύρνης : «Αν δεν πίστευα στην ομάδα δεν θα ερχόμουν» τα λόγια του Παράσχου

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος έδειξε να πιστεύει στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του και ότι μπορούν με σκληρή δουλειά να παραμείνουν στην Super League.

Έτοιμος για μάχη μέχρις εσχάτων είναι ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός είναι και επισήμως ο άνθρωπος που καλείται να βγάλει τον Απόλλωνα Σμύρνης από τη δύσκολη θέση και να απομακρύνει το «φάντασμα» του υποβιβασμού.

Μάλιστα, ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας με δηλώσεις του τόνισε πως πιστεύει στο έμψυχο δυναμικό που έχει στα χέρια του και αν δεν πίστευε θα δεν υπέγραφε ποτέ με την ομάδα της Ριζούπολης που μαζί του θέλει να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δεν θα ερχόμουν. Το πιστεύω ακράδαντα.

Θα δώσουμε μάχη και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Είναι μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και γι’ αυτόν θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα.

Δεν υπάρχει φυσικά κανένα μαγικό ραβδί. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο.

Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει και στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά της και να μειώσουμε τα μειονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ