ΑΕΚ: Πατά… Αθήνα στις 21:45 ο Παουλίνιο

ΑΕΚ: Πατά… Αθήνα στις 21:45 ο Παουλίνιο

Ο Πορτογάλος μπακ Παουλίνιο έρχεται και αύριο υπογράφει με την ΑΕΚ.

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ θα είναι ο Παουλίνιο. Ο 28αρης μπακ θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ροντρίγκο Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας. Το βράδυ θα είναι στην Αθήνα, με την πτήση του να φτάνει στις 21:45 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε στα χέρια του αρκετές επιλογές μπακ και τελικά έδωσε την έγκριση να προχωρήσει η ΑΕΚ με τον συμπατριώτη του Παουλίνιο. Ο άλλος που άρεσε αρκετά ήταν ο Ροντρίγκο Σοάρες που πήρε το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη ελέω του μεγαλύτερο συμβολαίου που του έδωσε ο ΠΑΟΚ αλλά και του deal με τον μάνατζερ του Φρανσίσκο Βαρέλα.

Ο Παουλίνιο υπογράφει αύριο, μετά τα ιατρικά τεστ, τριετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Έτσι έρχεται στην Ελλάδα για μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του μετά την κακή εμπειρία του πέρυσι με την Τσάβες, όπου υποβιβάστηκε.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ κλείνει άμεσα ένα σημαντικό κενό και προχωρά στα επόμενα, δηλαδή αυτό του εξτρέμ, του χαφ και του στόπερ, ενώ για την επίθεση περιμένει τις εξελίξεις και το οριστικό αποτέλεσμα της υπόθεσης του Εζεκίελ Πόνσε.

Και ο Καρντόσο θέλει αρχές Ιουλίου στην Πολωνία σίγουρα ακόμη τρεις μεταγραφές, ενώ ήδη η ΑΕΚ έχει κλείσει τον Μίλος Ντέλετιτς, τον Γιώργο Αθανασιάδη και τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ