Κέβιν Νταλίπι: Ελληνική μάχη για «διαμαντάκι» από τη Γουέστ Χαμ

Κέβιν Νταλίπι: Ελληνική μάχη για «διαμαντάκι» από τη Γουέστ Χαμ

Ο 18χρονος Κέβιν Νταλίπι φεύγει από τη Γουέστ Χαμ και ελληνικές ομάδες κινούνται για την απόκτησή του. Ποιος είναι ο «μικρός» που δημιούργησε ντόρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι λίγες οι ελληνικές ομάδες που έχουν αποφασίσει να στρέψουν την προσοχή τους στους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, αναζητώντας περιπτώσεις που θα εξελιχθούν σε παίκτες πρώτης γραμμής. Μάλιστα, αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν αποφασίσει να ανοίξουν τα φτερά τους και σε νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται εκτός Ελλάδος, αναζητώντας για το επόμενο μεγάλο ταλέντο που θα αναδείξουν. Με το όνομα του Κέβιν Νταλίπι, να αποτελεί ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα τις τελευταίες ημέρες στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 18χρονος (22/01/2001) αμυντικός και αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ πριν από λίγες ημέρες και η περίπτωσή του αμέσως έφτασε στα χέρια αρκετών ομάδων της Super League. Και αυτό διότι θεωρείται μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, που έχει το ταλέντο και την προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Κέβιν Νταλίπι είναι Αγγλος υπήκοος, γεννημένος στο Λονδίνο από Αλβανούς γονείς και για αυτόν τον λόγο η εθνική ομάδα των γονιών του φρόντισε να τον εντάξει άμεσα στην Εθνική Κ19. Συμμετείχε ενεργά στο πρωτάθλημα Κ18 της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρνέτ, αγωνίστηκε δύο χρόνια (2011-13) στις ακαδημίες της Τότεναμ, πριν τον… κλέψει η νυν ομάδα του.

Οπως αναφέρει το scouting report των «Σφυριών» για την περίπτωσή του, αποτελεί «ελβετικό σουγιά», καθώς μπορεί να την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και ως ανασταλτικός μέσος! Είναι δυναμικός, σκληρός, με πολύ καλά και τα δύο πόδια.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αγγλία, λοιπόν, ο Νταλίπι είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται στην Ελλάδα από τη νέα σεζόν. Καθώς ήδη έχουν φτάσει επίσημες προτάσεις στα χέρια των εκπροσώπων του. Χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό ποιες ομάδες είναι αυτές. Ή εάν ο παίκτης θα επιλέξει να έρθει στην Ελλάδα ή να μείνει στην Αγγλία, όπου επίσης έχει πέραση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ