«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Αλ Αχλί για τον Χάνι»!

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Αλ Αχλί για τον Χάνι»!

Σύμφωνα με δημιοσιεύματα από την Αίγυπτο, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του Μοχάμεντ Χάνι. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Η ΑΕΚ έφερε στην Ελλάδα και έως αύριο αναμένεται να έχει παρουσιάσει και επίσημα τον Παουλίνιο. Με τον 27χρονο Πορτογάλο να αποτελεί τον νέο δεξιό μπακ της Ενωσης. Η οποία, ωστόσο, εμπλέκεται σε ακόμη ένα σενάριο για παίκτη που αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Τον Μοχάμεντ Χάνι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, λοιπόν, ο 23χρονος δεξιός μπακ χαφ της Αλ Αχλί, αποτελεί μεταγραφικό ζητούμενο για την ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Για την ακρίβεια, σημειώνεται πως η Ενωση έχει καταθέσει πρόταση στην πρωταθλήτρια Αιγύπτου για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή!

Συγκεκριμένα, το FilGoal.com αναφέρει ότι οι Κιτρινόμαυροι κατέθεσαν πρόταση για μονοετή δανεισμό του Χάνι, με οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ. Χωρίς να αναφέρει, ωστόσο ποια ήταν η απάντηση της Αλ Αχλί, ούτε εάν η υπόθεση «έτρεξε» το προηγούμενο διάστημα. Πριν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Παουλίνιο για μπακ απ του Μιχάλη Μπακάκη.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο 23χρονος Χάνι αποτελεί γέννημα θρέμμα της Αλ Αχλί και ήδη έχει χρηστεί τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. έχει περάσει όλη του την καριέρα στην ομάδα του Καΐρου, έχοντας συνολικά 120 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Επαναλαμβάνουμε, πάντως, πως είτε οι Αιγύπτιοι δεν έχουν καλή ενημέρωση για το θέμα, είτε η ΑΕΚ έκανε κρούση για τον εν λόγω παίκτη, πριν καταλήξει στην υπόθεση του Παουλίνιο και αφού είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ τον Ροντρίγκο Σοάρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ