Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Ινσούα

Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Ινσούα

Ινσούα και Παναθηναϊκός συζητούν σε πολύ καλό κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Αργεντινό να θέλει να γίνει εκ των σημείων αναφοράς της ομάδας.

Παράλληλα με τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» και τις ανανεώσεις των παικτών που υπολογίζουν για την… επόμενη ημέρα, με τον Εμανουέλ Ινσούα να είναι ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με την Live Sport και οι δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από θετικές στη συνέχιση της συνεργασίας τους και οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Από τη μία ο ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει δεθεί με την ομάδα, απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και την Αθήνα και δεν είναι αδιάφορος στο ενδεχόμενο να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες του νεανικού Παναθηναϊκού.

Και οι πράσινοι με τη σειρά τους θέλουν τον Ινσούα καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με πάθος, ποιότητα, ενώ θεωρείται ένα από τα καλύτερα ακραία μπακ του πρωταθλήματος. Αν και ακόμα η συζητήσεις βρίσκονται σε πρόωρο στάδιο, οι προθέσεις και των δυο πλευρών είναι κάτι παραπάνω από θετικές και η τελική συμφωνία ίσως είναι θέμα ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ