Σίλντεφελντ: «Αυτή την περίοδο δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό»

Σίλντεφελντ: «Αυτή την περίοδο δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό»

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, Γκόρντον Σίλντεφελντ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί προσέγγισης του Παναθηναϊκού.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ντύσει και πάλι στα πράσινα τον πρώην παίκτη της ομάδας, Γκόρντον Σίλντεφελντ.

Ο έμπειρος Κροάτης κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης ωστόσο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους απαντώντας ξεκάθαρα στις φήμες αυτές.

Διαβάστε τα σημαντικότερα κομμάτια της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Σίλντεφελντ στο «Active»:

Για το που βρίσκεται τώρα: «Είμαι στην Κροατία, περιμένουμε την κόρη μου να τελειώσει από το σχολείο».

Για το αν ξεκουράζεται ενόψει της νέας σεζόν: «Ειλικρινά όχι. Ακόμα νιώθω τον πρόσφατο τραυματισμό που είχα στα τελευταία ματς και θέλω να τον ξεχάσω. Προσπαθώ να τον ξεπεράσω και να επιστρέψω, νιώθω λίγο πόνο».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να απαντήσω. Οι άνθρωποι μιλάμε, κάποιοι λένε αλήθειες και κάποιοι ψέματα. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει η επόμενη μέρα. Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτές τις φήμες. Άκουσα τις φήμες, δεν έχω να πω κάτι. Δεν είναι αληθινή ιστορία, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον Παναθηναϊκό, όχι εμένα. Πρέπει να γίνουν πολλά για να γίνει αυτό το πράγμα που λέγεται. Αρχίζουν από την ομάδα, όχι από εμένα».

Για το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση και τη νέα σεζόν στην Κύπρο: «Ναι, υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πραγματικά. Εύχομαι να είναι καλή σεζόν και σίγουρα καλύτερη από τη περσινή. Δεν ξέρω τι πρέπει να πω αλλά η ευχή μου αυτή είναι. Να είναι καλή σεζόν, να είμαστε όλοι καλά».

Για το αν υπάρχει προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό: «Όχι. Γενικά μιλώ. Στο παρελθόν μιλήσαμε ναι, αλλά αυτή την περίοδο όχι. Από την στιγμή που έφυγα, μιλάμε συχνά, αλλά τίποτα περισσότερο».

Κλείνοντας ανέφερε για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Είναι καλό. Έχει καλό επίπεδο, αλλά όπως και σε όλο τον κόσμο, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Τα γήπεδα είναι καλά, όμως κάποια χρειάζονται βελτίωση. Έχουν δείξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικές οι ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ