Νέα επαφή Ολυμπιακού και Φορτούνη – Τι «παίζει» με το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ

Νέα επαφή Ολυμπιακού και Φορτούνη – Τι «παίζει» με το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στην υπόθεση παραμονής του Κώστα Φορτούνη με τον εγχώριο Τύπο να κάνει λόγο για συνεχιζόμενο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον παίκτη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ένα από τα μεγαλύτερα ανοικτά μέτωπα του Ολυμπιακού. Αυτό της παραμονής στην ομάδα του Κώστα Φορτούνη.

Ο Τρικαλινός άσος ήταν μακράν του δεύτερου ο καλύτερος παίκτης της σεζόν που τελείωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον έχει βασικό και αναντικατάστατο στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού που ετοιμάζει.

Σύμφωνα με το Φως των Σπορ, αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση των ερυθρόλευκων με τον ποδοσφαιριστή με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας και την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ωστόσο στην υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί και η παράμετρος της Γουέστ Χαμ. Οι Λονδρέζοι θέλουν πολύ τον ποδοσφαιριστή και προσφέρουν σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο 17 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και τον Πρωταθλητή να αναφέρει πως από το Νησί επικοινωνείται πως υπάρχει αρχική συμφωνία.

Τίποτα απόν αυτά δεν επιβεβαιώνεται, αλλά το σίγουρο είναι πως αν αποφασιστεί η απόκτηση του παίκτη από τα Σφυριά, οι οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού που κάθε άλλο παρά χαμηλές είναι, θα καλυφθούν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ